top of page

Start Mai 2022

Padleruten

e89c18da-6e88-4349-a762-db263f28625a.png
SideRS.jpg
Redningsselskapet

Et av hovedmålene mine for turen er å samle inn 100.000kr til Redningsseslskapet. Kunne du tenke deg å bidra? Trykk på linken under for mer informasjon.

Sponvika.jpg
Startpunkt

Mot slutten av mai vil starten på padleeventyret være ved Svenskegrensen i sør. Nærmere bestemt i Sponvika, ved innløpet til Ringdalsfjorden. Herfra vil det nok tas en liten svipptur bort til Kobbungen Naturreservat i Strömstad, for å klappet litt på Söta Bror, før det bærer avgårde mot Russergrensen.

Grense Jakboselv.jpg
Målstreken

Turens endelige målstrek vil være Grense Jakobselv, hvor Jakobselva, som skiller Norge fra Russland, renner ut i Varangerfjorden.

Hvor jeg til en hver tid befinner meg på ferden vil du kunne se hvis du trykker på linken under. Ta gjerne kontakt hvis du ser jeg nærmer meg stedet du befinner deg, eller har tips til gjøremål og nydelige perler langs kysten.

Insta hopp 4x5.jpg
Hold deg oppdatert

Jeg håper så mange som mulig vil ha glede av å følge meg på turen. Til gjengjeld skal jeg etter beste evne prøve å holde dere oppdatert om daglige hendelser, skjulte naturpærler og andre opplevelser, både i form av bilder, video og tekst.

Denne hjemmesiden vil fungere som en samleside for mine sosiale medier og bloggen som jeg skal prøve å holde så oppdatert som mulig. Trykk på linkene under for å følge eventyret.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page